Για τη Βαϊάννα Στάιμπαλ - Ιδρύτρια του ThetaHealing®

Η Βαϊάννα Στάιμπαλ είναι μια καταξιωμένη πνευματική δασκάλα η οποία διδάσκει την πνευματική της φιλοσοφία, τη γνωστή τεχνική διαλογισμού ThetaHealing®, σε ολόκληρο τον κόσμο. Πριν από περίπου 20 χρόνια παρατήρησε την θεραπεία του όγκου 23 εκατοστών που είχε, ανακαλύπτοντας ότι τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν σε φυσικό, γενετικό, ιστορικό και ψυχικό επίπεδο. Ανέπτυξε μια διαδικασία που μας δείχνει τον τρόπο που πιστεύουμε, το λόγο που πιστεύουμε, πώς δημιουργούμε προβλήματα και ασθένειες στη ζωή μας, πώς να τις αλλάζουμε και πώς να κατανοούμε το πραγματικό σχέδιο του Δημιουργού και να δημιουργούμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε. Η τεχνική αυτή βάζει το μυαλό μας στιγμιαία σε βαθιά εγκεφαλικά κύματα Θήτα. Χρησιμοποιώντας την κατάσταση Θήτα, διδάσκει τους μαθητές της πως να αποκαταστήσουν τη σύνδεσή τους με το Δημιουργό. Μέσω αυτής της σύνδεσης, διδάσκει πώς να διευκολύνουμε σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές αλλαγές. Διδάσκει πως είμαστε θεϊκοί σπινθήρες και μας δείχνει πώς δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα, πώς το καθετί στη ζωή μας έχει και εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Η Βαϊάννα μας μαθαίνει πώς να αναγνωρίζουμε αυτούς τους σκοπούς, να κατανοούμε τον εαυτό μας και να δημιουργούμε την πραγματικότητα που θέλουμε. 

Δεν ανακάλυψε μόνο πως η τεχνική του ThetaHealing μπορεί να διδαχθεί αλλά γνωρίζει και ότι χρειάζεται να διδαχθεί. Η Βαϊάννα διεξάγει σεμινάρια σε ολόκληρο τον κόσμο και διδάσκει ανθρώπους διαφορετικών φυλών, πεποιθήσεων και θρησκειών. Έχει εκπαιδεύσει δασκάλους και θεραπευτές που είναι ενεργοί σε 30 χώρες, με περίπου 300.000 θεραπευτές παγκοσμίως, αλλά η δουλειά της δεν θα σταματήσει εκεί!


Η Βαϊάννα έχει αφιερωθεί στο να μοιράζεται την αγάπη της για όλο τον κόσμο και το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν μέσω σεμιναρίων, βιβλίων και βοηθώντας άλλους. 
Προσωπικό Μήνυμα της Βαϊάννα Στάιμπαλ

Ονομάζομαι Βαϊάννα και είμαι η ιδρύτρια της τεχνικής του ThetaHealing. Έχω θεραπευτεί μέσω του Δημιουργού πολλές φορές χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική.


Από την πρώτη φορά που θεραπεύτηκα στιγμιαία η περιέργειά μου παρέμεινε εξίσου έντονη: «Τι έκανε το πόδι μου θα θεραπευτεί τόσο γρήγορα;». Χρόνια μετά, έμαθα πως είχα συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Πάλι, βρήκα έναν άλλο τρόπο να επιτρέψω στην καρδιά μου να θεραπευτεί απίστευτα γρήγορα. Έκανα πάλι την ίδια ερώτηση: «Τι έκανε το σώμα μου να θεραπευτεί τόσο γρήγορα;».


Ίσως η σωστή ερώτηση να ήταν: «Γιατί χρειάστηκε να αρρωστήσω αρχικά και τι έμαθα μέσα από αυτό;». Όπως πάντα, ο Δημιουργός μου απάντησε με την ίδια υπομονή: «Βαϊάννα, έχεις ένα ανθεκτικό σώμα, πρέπει να το ευλογείς, να το ενθαρρύνεις, όχι να το αποθαρρύνεις.»


Έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας χιλιάδων στιγμιαίων θεραπειών των πελατών και των μαθητών μου. Από το 1995 δείχνω στον κόσμο πώς να διαλογίζεται με αυτό τον τρόπο και να βλέπει αποτελέσματα. Το 2000 ξεκίνησα να πιστοποιώ άλλους να το διδάσκουν.


Η τεχνική του ThetaHealing μπορεί να περιγραφεί σαν ένας τρόπος να λαμβάνει κάποιος σαφείς απαντήσεις. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε αυτόν που θα την εξασκήσει να εντοπίσει περιοριστικές πεποιθήσεις και να τις αλλάξει άμεσα. Χωρίς μακροχρόνιους στόχους, χωρίς ανάγνωση δηλώσεων, χωρίς περίεργες πρακτικές, περιλαμβάνει μια απλή συνειδητοποίηση, την απόφαση για αλλαγή και στη συνέχεια την παρατήρηση του Δημιουργού να προβαίνει σε στιγμιαίες αλλαγές.


Μετά τη δική μου στιγμιαία θεραπεία, άρχισε να με βρίσκει ο κόσμος. Άνθρωποι βαριά άρρωστοι άρχισαν να καταφτάνουν σε ορδές. Ρώτησα τον Δημιουργό πώς να τους βοηθήσω. Η υγεία κάποιων βελτιώθηκε, άλλων όχι. Όταν ρώτησα το Δημιουργό για ποιο λόγο κάποιοι δεν θεραπεύτηκαν, μου είπε πως απλά πίστευαν πως πρέπει να είναι άρρωστοι. Η εργασία με τα συστήματα πεποιθήσεων  δεν ήταν τότε κάτι νέο για εμένα τότε. Κάποτε ήμουν παντρεμένη με έναν υπνωτιστή και παρά τις διαφορές μας, ήταν καλός σε αυτό που έκανε. Η ύπνωση όμως ήταν μια μακροχρόνια διαδικασία. Κάποιες πεποιθήσεις ήταν γενετικές και ιστορικές. Ο Θεός μου έδειξε την Εργασία με τις Πεποιθήσεις στα τέσσερα επίπεδα μετά τον γάμο μου με τον άντρα από τη Μοντάνα, τον Γκάι Στάιμπαλ. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά!


Το βιβλίο  ThetaHealing καθώς και το βιβλίο ThetaHealing – Προχωρημένο Επίπεδο περιγράφουν την τεχνική μου. Υπάρχουν παντού πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της τεχνικής αυτής καθώς μοιράζομαι τις απαντήσεις και τις προσευχές μου με όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι εκπαιδευτές τους οποίους δίδαξα είναι εκπληκτικοί, λίγοι μόνο με έκαναν να λυπηθώ βαθιά. Ακόμα και τώρα, καθοδηγούμαι από μια αίσθηση σκοπού να μοιραστώ αυτά που γνωρίζω.


Ξέρω πως υπάρχει ένας Δημιουργός και ότι είμαστε όλοι κομμάτια του. Ξέρω πως είμαστε θεϊκοί και καθώς αποβάλλουμε περιοριστικές πεποιθήσεις, τα πάντα είναι δυνατά. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως θεραπεύτηκα καθώς οι ακτινογραφίες του 23 εκατοστών όγκου μου αποτελούν μια συνεχής υπενθύμιση. Έχω παρατηρήσει πολλά θαύματα μέσα και έξω από το σώμα. Έχω δει ανθρώπους να θεραπεύονται και άλλους όχι. Έχω βαθιά γνώση πως ο Δημιουργός Υπάρχει και ανεξαρτήτου θρησκείας μπορείς να έχεις πρόσβαση σε Αυτόν.

Αφιέρωσα τη ζωή μου στο Δημιουργό. Μέσα από αυτό το ταξίδι, βρήκα τρόπους να βοηθάω τον εαυτό μου και τους άλλους να έχουν υγεία, αγάπη και χαρά.


Η εκπληκτική επιτυχία της τεχνικής του ThetaHealing έγκειται στην καθαρότητα της δουλειάς και την αφοσίωση των δασκάλων και των θεραπευτών που αγαπούν και μεταδίδουν αυτή τη μέθοδο σε όλους τους πολιτισμούς. Κάθε εκπαιδευτής και θεραπευτής κουβαλάει τη δική του εμπειρία αλλά η τεχνική αυτή διδάσκεται παντού με τον ίδιο τρόπο. 

 

Προϊόντα που Συστήνει η Βαϊάννα
 

 
 
 

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.