ThetaHealing® ειδυλλιο

ο αντρας μου απο τη μοντανα

Για χρόνια έβλεπα στον ύπνο μου έναν άντρα με τον οποίο θα ήμουν αργότερα στη ζωή μου. Ήξερα πως θα έχει καφέ μαλλιά και μπλε μάτια. Καθώς περνούσε ο καιρός, ήξερα πως θα είναι από τη Μοντάνα. Ήξερα πως είχε ράντσο ή ήταν αγρότης. Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι από τα δύο αλλά ήξερα πως ήταν ένα από αυτά και ήξερα πως έχει ένα παιδί. Την πρώτη φορά που τον είδα στον ύπνο μου, ήξερα πως ήταν ήδη παντρεμένος αλλά θα χώριζε. Καθώς πλησίαζε ο χρόνος πριν την πρώτη μας συνάντηση, ήξερα πως θα οδηγούσε ένα παλιό άσπρο και μπλε φορτηγό και πως το παιδί του ήταν ένα αγοράκι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν μπορούσα να τον βρω απευθείας. Ήταν μέσω των ονείρων του παιδιού που προσπάθησα να τον πλησιάσω ώστε να πει στον πατέρα του πως ερχόμουν. Για χρόνια έβλεπα στον ύπνο μου κατά διαστήματα πως γινόμουν μια μεγάλη λύκαινα και έτρεχα μαζί με το κοπάδι. Με αυτή τη μορφή, έμπαινα στα όνειρα του αγοριού για να του πω πως μια μέρα θα ερχόμουν να δω τον πατέρα του. Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα τον τρόμαζαν και ο μικρός ξυπνούσε τσιρίζοντας και κλαίγοντας. Αυτά τα όνειρα συνεχίστηκαν για κάποια χρόνια χωρίς καμμιά επιτυχία στην επικοινωνία. Ήταν το 1997 μετά από χρόνια όταν πλέον συνάντησα αυτόν τον άντρα.

Από τα όνειρά μου τον ονόμαζα πλέον τον άντρα μου από τη Μοντάνα. Ρωτούσα το Δημιουργό ξανά και ξανά ποιο είναι το όνομά του αλλά μου έλεγε απλά πως ήταν «ο άντρας μου από τη Μοντάνα». Όταν ήμουν ξύπνια έλεγα στους φίλους μου τον τύπο του άντρα που ήθελα, ελπίζοντας πως ο άντρας μου από τη Μοντάνα θα είναι «αυτούς». Είχα μια συζήτηση με κάποια φίλη μου. Συνειδητοποιώ τώρα πως υλοποιούσα την αδελφή ψυχή μου γιατί ξεκίνησα να συγκεκριμενοποιώ τι χρειαζόμουν από έναν άντρα ή τι ήμουν διατεθειμένη να παραχωρήσω. Της είπα ότι ήθελα έναν άντρα που ήταν ψηλός με μπλε μάτια και καφέ μαλλιά. Της είπα ότι έπρεπε να είναι σταθερός και ήθελα αυτόν τον οποίο έχω ονειρευτεί, τον άντρα μου από τη Μοντάνα.

Το 1997 γνώρισα έναν άντρα που τον έλεγαν Γκάι (άντρας) Στάιμπαλ. [Το πιάνετε; Το Σταίμπαλ ακούγεται σαν stable (στέιμπλ = σταθερός)]. Όταν είδα ξανά τη φίλη μου και εκείνη άκουσε το επώνυμο του Γκάι που είπε «Πω πω υλοποιήσεις που κάνεις!». Ο Γκάι ήταν αγρότης και ιδιοκτήτης ράντσου. Εργαζόταν σε μια οικογενειακή φάρμα στο Αϊντάχο και δούλευε τα καλοκαίρια στο ράντσο στη Μοντάνα. Μου είπε πως ο γιός του έβλεπε στον ύπνο του για πολύ καιρό λύκους που έρχονταν στα όνειρά του και τον ξυπνούσαν. Είχα δει αυτόν τον άντρα με τόση λεπτομέρεια που μόλις τον γνώρισα, σκέφτηκα πως ο Δημιουργός με κοροϊδεύει γιατί αποκλείεται να ήταν τόσο εύκολο.

Μέχρι σήμερα γνωρίζω πως ο Δημιουργός μας δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Το όνομα του άντρα μου είναι Γκάι (άντρας) και κατάγεται από τη Μοντάνα - «ο άντρας μου από τη Μοντάνα». Είναι συνοδοιπόρος μου σε αυτό το ταξίδι, με υποστηρίζει απόλυτα στη δημιουργία της τεχνικής του ThetaHealing® καθώς ταξιδεύουμε σε διαφορετικά μέρη σε όλον τον πλανήτη και διδάσκουμε τον κόσμο. Αυτή η ιστορία είναι αφιερωμένη στο σύζυγό μου και για να υπενθυμίσει να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. 

 

 
 
Δείτε τα βίντεο της Βαϊάννα και του Γκάι στο You Tube: 

ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Stibal Part 1
ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Part 2
Vianna & Guy's horseback riding video
Vianna & Guy's Labrynth video  

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.