Πως να γίνετε ThetaHealer® (Θεραπευτές ThetaHealing®)

Το πρώτο σεμινάριο που μπορείτε να παρακολουθήσετε για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με την τεχνική του ThetaHealing είναι το Βασικό Επίπεδο (Basic DNA). Είναι ένα τριήμερο σεμινάριο που συνήθως διδάσκεται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Αυτό το σεμινάριο θα σας εισάγει στο ThetaHealing και θα σας διδάξει τις βασικές πληροφορίες για τη χρήση του ThetaHealing και παράλληλα θα σας πιστοποιήσει ως Θεραπευτή ThetaHealing. Τα δύο σεμινάρια που προτείνουμε περισσότερο είναι το Βασικό Επίπεδο (Basic DNA) και το Προχωρημένο Επίπεδο (Advanced DNA). Μετά από τα δύο αυτά σεμινάρια η εκπαίδευσή σας με το ThetaHealing μπορεί να πάρει διαφορετικές πορείες.

Μόλις ολοκληρώσετε το σεμινάριο του Βασικού Επιπέδου θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας στο www.thetahealing.com και το σύστημα θα σας στείλει ένα email με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Ο λογαριασμός σας δεν είναι δημόσια ορατός στην ιστοσελίδα παρά μόνο αν μπείτε σε αυτόν και επιλέξετε να είναι ορατός σε άλλους.

Αφού λάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ως ThetaHealer (Θεραπευτής ThetaHealing). Σας προτείνουμε μετά από την ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες στο λογαριασμό σας είναι πρόσφατες, ώστε τα άτομα που σας αναζητούν στην ιστοσελίδα να έχουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία επικοινωνίας σας.
ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.