ThetaHealing® Διαισθητική Ανατομία

διάρκεια: 3 εβδομάδες

Το σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία είναι ένα ταξίδι σε βάθος, που πηγαίνει τους θεραπευτές ThetaHealing, διαισθητικά μέσα στο σώμα και τους επιτρέπει να συναντήσουν διαισθητικά τα όργανα και τα συστήματα του σώματος. Ο σπουδαστής θα ανακαλύψει τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που είναι έμφυτες μέσα στο σώμα. Αυτό το σεμινάριο προσφέρει θεραπεία στα συστήματα του σώματος, μέσα από την απελευθέρωση των συσσωρευμένων συναισθημάτων. Στη συνέχεια, εξερευνούμε τις πεποιθήσεις που διατηρεί το κάθε σύστημα και τη σχέση τους με τη σωματική ασθένεια. Οι σπουδαστές έχουν άπλετο χρόνο για αυτοθεραπεία, καθώς και για εργασία με τις πεποιθήσεις με τους άλλους συμμετέχοντες στην τάξη, για να «καθαρίσουν» περιοριστικές πεποιθήσεις. Αυτό είναι το σεμινάριο για τους σοβαρούς θεραπευτές ThetaHealing που θέλουν να αναπτύξουν στο έπακρο τις ικανότητές τους στη διαισθητική ανάγνωση και τη θεραπεία μέσα στο φυσικό σώμα, χρησιμοποιώντας την τεχνική ThetaHealing

 

 Στο σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία ο εκπαιδευτής καθοδηγεί το σπουδαστή ώστε:

  • Να ανακαλύψει τη μαγεία του ανθρώπινου σώματος.
  • Να μάθει με ποιον τρόπο οι ασθένειες και οι διαταραχές πηγαίνουν χέρι-χέρι με την εκδήλωση των συναισθημάτων.
  • Να φτάσει στη συνειδητοποίηση ότι τα συναισθήματα αποτελούν σημάδια που δείχνουν πως το σώμα είναι σε ανισορροπία.
  • Να ανακαλύψει νέα συναισθήματα και πεποιθήσεις που είναι προσκολλημένα στο κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος.
  • Να κατανοήσει πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρνητικά συναισθήματα.
  • Να γνωρίσει τις συγκεκριμένες πεποιθήσεις που σχετίζονται με τις ασθένειες.
  • Να εξασκηθεί στο να βλέπει μέσα στο σώμα με τις διαισθητικές αναγνώσεις. Να τιμά την ελεύθερη βούληση του πελάτη.

 

Όσο πιο πολλά καθαρίζουν οι μαθητές επάνω τους, τόσο πιο εύκολα θα μπορούν να εργάζονται με τους πελάτες τους αλλά και τον εαυτό τους. Στο κάθε σύστημα, ο σπουδαστής θα συναντήσει συναισθήματα, προκλήσεις και θέματα που «κουβαλάει» για πολύ καιρό. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί, για να προετοιμάσει ο Δημιουργός τους θεραπευτές. Οι σχέσεις που δημιουργούνται σε αυτήν την τάξη μπορούν να κρατήσουν για πάντα!

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο Διαισθητικής Ανατομίας και Άτλαντα Ανατομίας

 

Αυτό είναι ένα σεμινάριο που διαρκεί 3 εβδομάδες. Συνήθως προσφέρεται με 5 ημέρες και 2 ημέρες κενό για 3 εβδομάδες. 

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.