ThetaHealing® Παιδιά Ουράνιου Τόξου

διάρκεια: Ποικίλες

Αυτό το σεμινάριο εκπληρώνει το όραμα της Βαϊάννα, να διδάξει Παιδιά του Ουράνιου Τόξου. Ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή είναι ευλογημένος με παιδιά, εφήβους, νεαρούς ενηλίκους του Ουράνιου Τόξου, που είναι διαισθητικά χαρισματικά άτομα, που προσφέρουν υπερβολική αγάπη, με μνήμες από άλλους χώρους και χρόνους και που φέρουν μαζί τους απεριόριστη αγάπη και υπομονή.

 

Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου είναι σοφές ψυχές, που προσφέρουν νέα σοφία και διαθέτουν την ικανότητα να αλλάζουν τον κόσμο γύρω τους. Είναι ευαίσθητα άτομα, γεμάτα συμπόνια και επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων.

 

Τα παιδιά Ίντιγκο οδήγησαν σε μια νέα εποχή και μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητικότητα γύρω τους, μπορούν όμως τώρα να γίνουν παιδιά του Ουράνιου Τόξου.

Τα σεμινάρια  Παιδιά του Ουράνιου Τόξου έχουν σχεδιαστεί για αυτά τα άτομα, τους γονείς τους, αυτούς που τα φροντίζουν και τους δασκάλους τους. Αυτό το αξιόλογο πρόγραμμα θα επικυρώσει και θα εμπλουτίσει την  πνευματική τους ανάπτυξη σε ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη περιβάλλον, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν τα ιδιαίτερα δώρα τους με τους άλλους.

 

Θα βιώσεις μια περιπέτεια και θα μάθεις πως να συνδέεσαι με το Δημιουργό. Στη συνέχεια θα μάθεις ένα ευρύ φάσμα τεχνικών του ThetaHealing® όπως : πως να κάνεις εργασία με τις πεποιθήσεις και πως να δημιουργείς θετικά συναισθήματα, διαισθητικές αναγνώσεις, πως να θεραπεύεις το σώμα και την ψυχή, καθοδηγούμενους διαλογισμούς, μελλοντικές αναγνώσεις και επικοινωνία με τους αγγέλους

 

Μέσα από το Έβδομο Επίπεδο οι μαθητές θα μάθουν υπέροχους τρόπους για να επικοινωνούν με τους αγγέλους και τα φυτά, πως να θεραπεύουν με κρυστάλλους, πως να συνδέονται με το ζώο της δύναμής τους, τύμπανα και τοτέμ. Επίσης θα αναπτύξουν την ικανότητα της τηλεκίνησης και θα γνωρίσουν πως να αλλάζουν την αύρα και να θεραπεύουν ζώα.

 

Θα μάθεις 16 διαφορετικές ασκήσεις για να εξασκείσαι είτε ως παιδί, είτε ως νεαρός ενήλικας.

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Είτε το εγχειρίδιο των Νεαρών Ενηλίκων, είτε το εγχειρίδιο των Παιδιών

 

Προαπαιτούμενα: κανένα

 

προαπαιτούμενα: κανένα

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.