ThetaHealing® Υλοποίηση και Αφθονία

διάρκεια: 2 μέρες

Στο ThetaHealing®, η έννοια της υλοποίησης είναι η πεποίθηση, ότι είναι εφικτό να δημιουργήσουμε κάτι σε φυσικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

Κάθε δήλωση, σκέψη και δράση αντικατοπτρίζονται από αυτά που υλοποιούμε στη ζωή μας. Κάθε τι που σκεφτόμαστε και λέμε έχει αντίκτυπο στο αν αυτά που υλοποιούμε μας ευεργετούν ή μας δυσκολεύουν. Αν λέτε διαρκώς πως είστε φτωχοί, τότε θα είστε φτωχοί. Αν διαρκώς λέτε και σκέφτεστε ότι έχετε οικονομική αφθονία, τότε θα την έχετε. Έχει τεράστια σημασία να διατηρείτε ένα θετικό τρόπο σκέψης.

 

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και είναι εφικτό να υλοποιήσουμε τα καλύτερα που έχει ο κόσμος να προσφέρει. Πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσετε, τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Έχετε ένα όνειρο, να βιώσετε τη ζωή που επιθυμείτε; Πολλοί έχουν τα όνειρα, αλλά δεν υλοποιούνται παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν.

 

Αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιεί ένα καταπληκτικό ερωτηματολόγιο για να σας βοηθήσει να βρεις - με έκπληξη - βαθιά κρυμμένες πεποιθήσεις που στέκονται ανάμεσα σε εσένα και τους στόχους σου. Σου δείχνει πως να σκάψεις βαθιά για να τις καθαρίσεις. Σου διδάσκει πράγματα σχετικά με τις προθέσεις σου και τη Θεϊκή Συγχρονικότητα και συνεχίζει δείχνοντάς σου πως να κάνεις τα πάντα στη ζωή σου να εργάζονται για εσένα. Στη συνέχεια σου δίνονται όλα τα νέα θετικά συναισθήματα που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις αφθονία στη ζωή σου. Πολλοί άνθρωποι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το ThetaHealing® για να ενσταλάξουν πλήρη οικονομική επιτυχία, χωρίς πρώτα να ελέγξουν μυϊκά τι μπορεί να τους μπλοκάρει. Μερικές φορές, αναστατώνονται όταν δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις πως να καθαρίζεις αυτά τα πιθανά μπλοκαρίσματα, πως να κάνεις ένα πλάνο, πως να δημιουργείς τις προθέσεις σου και πως να βάζεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου για να δημιουργήσεις επιτυχίες. Δεν πρόκειται για ένα εγχειρίδιο τύπου «γίνετε γρήγορα πλούσιοι», αλλά για ένα συμπαντικό εργαλείο αυτό-ανακάλυψης, για να χρησιμοποιήσεις το δυναμικό σου, ώστε να γίνεις πλούσιος/πλούσια σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

 

Στο σεμινάριο Υλοποίηση και Αφθονία θα διδαχτείς:

 

  • Ενσταλάξεις Υλοποίησης σε κατάσταση Θήτα.
  • Πως τα μπλοκαρίσματα στην αφθονία σπάνια σχετίζονται με τα χρήματα.
  • Ασκήσεις για να αφαιρέσετε μπλοκαρίσματα.
  • Άσκηση: Θεϊκή Συγχρονικότητα
  • Άσκηση: Θυμήσου το μέλλον σου
  • Άσκηση: Έχω εγκλωβιστεί
  • Άσκηση: Πως να δημιουργήσετε το μέλλον σας από το Έβδομο Επίπεδο και να υλοποιείτε με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο.
  • Άσκηση: Ευλόγησε τα χρήματά σου

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Υλοποίηση και Αφθονία και CD Διαλογισμός Υλοποίησης από το Έβδομο Επίπεδο 

 

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.