ThetaHealing® Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών

διάρκεια: 4 μέρες

Το διδασκαλικό σεμινάριο  ThetaHealing® Βασικού Επιπέδου διδάσκεται αποκλειστικά από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ, ιδρύτρια του ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Βασικό Επίπεδο Θεραπευτών ως Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτή η εκπαίδευση είναι η τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, εμβαθύνοντας σε αυτήν την εκπληκτική τεχνική και στο πως η τεχνική ThetaHealing λειτουργεί πραγματικά. Δεν διδάσκουν αυτή την μέθοδο όλοι όσοι εκπαιδεύονται σε αυτήν. Κάποιοι θέλουν απλά να μάθουν πως να εργάζονται με τον εαυτό τους, φίλους ή την οικογένειά τους.   

   

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού σεμιναρίου θα γίνει μια γρήγορη ανασκόπηση του Βασικού Επιπέδου Θεραπευτών και θα λάβετε όλη την πρόσθετη πληροφορία που έχει προκύψει από τις πρώιμες διδασκαλίες, προκειμένου να αυξηθεί η δύναμη και η αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Οι σπουδαστές ξεκινάνε να διδάσκουν σε μικρές ομάδες τα βασικά και θεμελιώδη δομικά στοιχεία των ασκήσεων του σεμιναρίου, παρουσιάζοντας την τεχνική και τον τρόπο λειτουργίας της στις ομάδες τους κάτω από την εποπτεία της Βαϊάννας ή των βοηθών της.

 

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν: Διαισθητική Ανάγνωση, Ομαδικές Θεραπείες, Εργασία με Πεποιθήσεις, Εργασία με Φόβους, Μνησικακίες, πως να Υλοποιούμε και πολλά άλλα! Η πληροφορία αυτής της εκπαίδευσης θα σας ανοίξει τις πόρτες κατανόησης της ασθένειας και τη δυνατότητα μιας υγιούς ζωής μέσα από το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν και την τεχνική ThetaHealing.

 

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πετύχουν νοητική, σωματική, πνευματική και οικονομική σταθερότητα. Ο βασικός σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να σας διδάξει μέσω της εξάσκησης πως να συνδέεστε με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν για καθοδήγηση στην εργασία σας ως διαισθητικοί θεραπευτές, οραματιζόμενοι μέσα στο ανθρώπινο σώμα και νου από την αγνότερη προοπτική του Θεού και μέσω μιας διαλογιστικής κατάστασης. Μέσα από αυτήν την κατάσταση της αγνότητας επιτυγχάνονται οι πιο έγκυρες και δυνατές θεραπείες και διαισθητικές αναγνώσεις.

 

Το πρωινό του σεμιναρίου, θα λάβετε το διδασκαλικό εγχειρίδιο του ThetaHealing για το Βασικό Επίπεδο. Με την ολοκλήρωση, ο νέος Εκπαιδευτής ThetaHealing θα ενημερωθεί για το πώς να έχει εύκολη πρόσβαση στο www.thetahealing.com για να δημιουργεί προφίλ, να εκτυπώνει πτυχία και εγχειρίδια, να ανακοινώνει σεμινάρια και να αγοράζει υλικό με ειδικές τιμές για Εκπαιδευτές κατευθείαν από το THInK. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή για απορίες, σας ζητάμε να επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας στο customerservice@thetahealing.com. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτή τη δουλειά και σας καλωσορίζουμε ως μελλοντικούς Εκπαιδευτές του ThetaHealing! 

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.