ThetaHealing® Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτών

διάρκεια: 3 μέρες

Το διδασκαλικό σεμινάριο ThetaHealing® Προχωρημένου Επιπέδου διδάσκεται αποκλειστικά από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ, την ιδρύτρια του ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Προχωρημένο Επίπεδο Θεραπευτών ως Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτή η εκπαίδευση είναι η τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, εμβαθύνοντας σε αυτήν την εκπληκτική τεχνική και στο πως η τεχνική ThetaHealing λειτουργεί πραγματικά.

 

Η Προχωρημένη Διδασκαλική Εκπαίδευση πηγαίνει πραγματικά εις βάθος, καλύπτοντας την κατανόηση μας για τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης αναλυτικά, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερη σαφήνεια και ευεργετικότητα στην εργασία μας σε όλα τα επίπεδα. Δεν διδάσκουν αυτή την μέθοδο όλοι όσοι εκπαιδεύονται σε αυτήν. Κάποιοι θέλουν απλά να μάθουν πως να εργάζονται με τον εαυτό τους, φίλους ή την οικογένειά τους.      

 

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού σεμιναρίου θα γίνει μια γρήγορη ανασκόπηση του Προχωρημένου Επιπέδου Θεραπευτών και θα λάβετε όλη την πρόσθετη πληροφορία που έχει προκύψει από τις πρώιμες διδασκαλίες, προκειμένου να αυξηθεί η δύναμη και η αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Οι θεραπευτικές αυτές πρακτικές καθοδηγούν τον Εκπαιδευτή ώστε να θεραπεύει σε ένα γενετικό επίπεδο, στο DNA! Οι σπουδαστές ξεκινάνε να διδάσκουν σε μικρές ομάδες τα βασικά και θεμελιώδη δομικά στοιχεία των ασκήσεων του σεμιναρίου, παρουσιάζοντας την τεχνική και τον τρόπο λειτουργίας της στις ομάδες τους κάτω από την εποπτεία της Βαϊάννας ή των βοηθών της.

 

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν:

  • Πως να καθαρίζουμε παλιές μνησικακίες, όρκους και δεσμεύσεις που μας κρατάνε πίσω.
  • Μαθαίνουμε πως το δράμα, η μνησικακία, η ζήλια και ο θυμός είναι στοιχεία του τρίτου επιπέδου και καταναλώνουν σημαντικό χρόνο και ενέργεια.
  • Μαθαίνουμε τις εσωτερικές διεργασίες της δυναμικής μαθητή-δασκάλου και πως να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις με «προβληματικά παιδιά» μέσα στα σεμινάρια.
  • Καθαρισμός ασυνείδητων μνημών από αρνητικά γεγονότα ή τραύματα του παρελθόντος.
  • Αποστολή αγάπης στο μωρό μέσα στη μήτρα.
  • Αναδημιουργία της ραγισμένης ψυχής και πολλά άλλα!

 

Όταν οι Εκπαιδευτές διδάσκουν αυτό το σεμινάριο θα βλέπουν τους σπουδαστές τους να γίνονται τα πιο εκπληκτικά και γεμάτα αγάπη άτομα σε αυτόν τον πλανήτη. Ως εκπαιδευτές αυτό το σεμινάριο θα μας δώσει επιμονή, τιμώντας τους άλλους και τον εαυτό μας, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε πώς να καθοδηγούμε τους μαθητές μας μέσα σε αγνό πνεύμα συνεργασίας. Με τη λήξη του θα είστε έτοιμοι Εκπαιδευτές ThetaHealing® του Προχωρημένου Επιπέδου.  

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο, Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.