ThetaHealing® Παιδιά Ουράνιου Τόξου Εκπαιδευτών

διάρκεια: 5 μέρες

Το διδασκαλικό σεμινάριο Παιδιών Ουράνιου Τόξου της Βαϊάννα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να διδαχθείς από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ, ιδρύτρια του ThetaHealing®. Αυτό είναι το πιο γνωστό σεμινάριο της Βαϊάννα που εστιάζει στις μεταφυσικές ικανότητες. Αν θέλεις να αυξήσεις τα μεταφυσικά σου χαρίσματα, αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα. Θα λάβεις την άδεια να διδάσκεις 15 ξεχωριστά μαθήματα που θα βελτιώσουν τις ικανότητες των σπουδαστών σου, καθώς και τις δικές σου. Η Βαϊάννα θα μοιραστεί τη σοφία και τη διορατικότητα της ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα Παιδιά Ουράνιου Τόξου να μεγαλώσουν με την αγάπη του Δημιουργού. Θα λάβεις την άδεια εκπαιδευτή για μαθητές Ίντιγκο και Ουράνιου Τόξου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις διαισθητικές δεξιότητες και ικανότητες τους.


Η Βαϊάννα παρατήρησε τη δική της αυθόρμητη, στιγμιαία θεραπεία στο πόδι της από τον καρκίνο. Αφού θεραπεύτηκε το πόδι της, πέρασε πολλά χρόνια τελειοποιώντας αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική που άλλαξε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Η αγάπη της γίνεται αισθητή σε όλα τα σεμινάρια της ThetaHealing®. Το σεμινάριο αυτό εκπληρώνει το όραμα της Βαϊάννα να διδάξει Παιδιά του Ουράνιου Τόξου.

 

Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου είναι ευαίσθητα και πολύ διαισθητικά παιδιά, έφηβοι και νεαροί ενήλικες. Ένα Παιδί του Ουράνιου Τόξου γεννιέται με αστείρευτη σοφία και την ικανότητα να αλλάζει τον κόσμο γύρω του. Είναι ευαίσθητα άτομα, γεμάτα συμπόνια και επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων. Από την αρχαιότητα κιόλας, ο κόσμος αναμένει τον ερχομό αυτών των πολύ αγαπητών και ευπροσάρμοστων παιδιών με την απεριόριστη αγάπη και υπομονή τους. Τα παιδιά Ίντιγκο ξεκίνησαν μια νέα εποχή και μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητικότητα γύρω τους, αλλά τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε Παιδιά Ουράνιου Τόξου.

 

Ως εκπαιδευτής, θα μάθεις πως να πηγαίνεις τους σπουδαστές σου σε μια περιπέτεια, όσο εκείνοι κατακτούν τον τρόπο να συνδέονται με το Δημιουργό. Στη συνέχεια, θα μάθουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών του ThetaHealing® όπως τον τρόπο να εργαστούν με τις πεποιθήσεις και τη δημιουργία θετικών συναισθημάτων, να διεξάγουν συναισθητικές αναγνώσεις, θεραπείες του σώματος και της ψυχής, καθοδηγούμενους διαλογισμούς, μελλοντικές αναγνώσεις και επικοινωνία με φύλακες αγγέλους.  

 

Μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης οι σπουδαστές θα διδαχτούν θαυμάσιους τρόπους για να επικοινωνούν με αγγέλους και φυτά, πως να θεραπεύουν με κρυστάλλους, να συνδέονται με ζώα δύναμης, τυμπανοκρουσίες και τοτέμ, καθώς θα αναπτύξουν τις τηλεκινητικές τους ικανότητες. Θα μάθουν πως να αλλάζουν την αύρα και να θεραπεύουν ζώα.

 

Θα μάθεις τρόπους να διδάσκεις δεκαέξι ομαδικά μαθήματα σε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών, εφήβους 12-15 ετών, νεαρούς ενήλικες 16-22 ετών και επαγγελματίες του ThetaHealing®.

 

Αυτή η διδακτική εμπειρία θα σου προσφέρει ανεκτίμητες επιγνώσεις και γνώσεις για να συνεργαστείς με νεαρούς πελάτες στην εργασία σου στο ThetaHealing®.

 

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε πιστοποιημένους Εκπαιδευτές ThetaHealing® και Θεραπευτές του ThetaHealing® που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές. Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, όσους εργάζονται με παιδιά και φροντίζουν Παιδιά Ουράνιου Τόξου, Εφήβους ή Νεαρούς Ενήλικες.

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: ThetaHealing Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή Παιδιά Ουράνιου τόξου, Εγχειρίδιο Θεραπευτή Νεαρών Ενηλίκων και Εγχειρίδιο Θεραπευτή Παιδιών

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο, Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.