ThetaHealing® DNA 3

διάρκεια: 5 μέρες


Το DNA 3 είναι το πολυαναμενόμενο σεμινάριο για τους προχωρημένους σπουδαστές του ThetaHealing. Σου διδάσκει τη γνώση του πως να εργάζεσαι σε ανόργανη και οργανική ύλη καθώς και την επίγνωση ότι μπορούμε να φύγουμε από τα πρότυπα που είχαμε για τη ζωή και να έχουμε γρήγορα ευεργετικές αλλαγές στην υγεία και την ευεξία μας, χρησιμοποιώντας τα μιτοχόνδρια του DNA. Κατακτώντας τη γνώση ότι ο καθένας δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα και έχοντας την κατάλληλη γνώση, μπορεί να αλλάξει κατά βούληση.

 

Οι διαδικασίες αυτής της τάξης περιλαμβάνουν εργασία με τις πεποιθήσεις και καθαρισμό βαθιάς μνησικακίας για να γνωρίσεις τον Εαυτό σου, τη διαισθητική ευθυγράμμιση των Αιώνιων Μορίων, την πνευματική αποστολή της συνειδητότητας σε δύο μέρη ταυτόχρονα, την κατανόηση των ενεργειακών πεδίων της ανόργανης ύλης και τη δύναμη που έχουν οι λέξεις μας για να υλοποιούμε την πραγματικότητά μας.

 

Οι θεραπευτές που έχουν παρακολουθήσει αυτήν την τάξη, έχουν πραγματικά εκτιμήσει την άμεση και αξιοπρόσεκτη βελτίωση των διαισθητικών ικανοτήτων τους. Η ζωή μπορεί να γίνει εύκολη, καθώς εξασκείς αυτές τις μοναδικές διδασκαλίες, στον εαυτό σου αλλά και τους πελάτες σου. Επίσης θα ανακαλύψεις το πραγματικό δυναμικό του υπέροχου μυαλού σου. Αυτή η τάξη προσφέρει μια εντυπωσιακή διεύρυνση των ικανοτήτων μας στο ThetaHealing και συνιστάται ανεπιφύλακτα για τους θεραπευτές που επιθυμούν να ζουν σε διαρκή σύνδεση με τη γνώση του Εβδόμου Επιπέδου αλλά και σε σύνδεση με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

 

Αυτό το σεμινάριο έχει πολλές ασκήσεις για να μάθεις πως να βοηθήσεις να αλλάξει ο κόσμος γύρω μας. Θα μάθεις πως να δημιουργείς τη δική σου πραγματικότητα, ενώ απελευθερώνεις τα μπλοκαρίσματα που σε εμποδίζουν από το να δημιουργήσεις αυτήν την πραγματικότητα.  

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο θεραπευτή ThetaHealing DNA 3

 

Αυτό το σεμινάριο διδάσκεται σε 5 διαδοχικές ημέρες.

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο, Διαισθητική Ανατομία

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.