ThetaHealing® ΡΥΘΜΟΣ για ένα Ιδανικό Βάρος Εκπαιδευτών

διάρκεια: 1/2 μέρα

Η διδασκαλική εκπαίδευση του ΡΥΘΜΟΥ για ένα Ιδανικό Βάρος είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψεις εγγενείς πεποιθήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και το λόγο που τις συγκρατούμε. Θα μάθεις πως να δείχνεις στους μαθητές σου να αγαπούν τον εαυτό τους αρκετά ώστε να απελευθερώσουν το βάρος μέσω της δύναμης της πεποίθησης.

Χρησιμοποιώντας το βιβλίο «ThetaHealing® Ρυθμός για ένα Ιδανικό Βάρος» σαν οδηγό, η Βαϊάννα προσφέρει στους μαθητές οδηγίες για τα βήματα της απελευθέρωσης βάρους μέσω πέντε εύκολων βημάτων.

Δείξε στους σπουδαστές σου ότι είναι όμορφοι όπως είναι, αλλά εάν επιθυμούν να αλλάξουν ότι αυτό είναι δυνατό με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο μέσω μιας θεϊκής αλλαγής στη συνείδησή τους. Μάθε για τα συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του βάρους και ότι χρειάζεται να ευλογούμε το σώμα μας και να μην καταριόμαστε το φαγητό που τρώμε.

Μέσω του μονοήμερου αυτού ταξιδιού, θα βρεις τις πεποιθήσεις και τα εμπόδια που σε συγκρατούν από το να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Κάποιες απαντήσεις μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Ανακάλυψε  πως τα 4 επίπεδα, το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό επηρεάζουν το φυσικό σου σώμα και σου επιτρέπουν να διατηρείς το βάρος σου. Πιθανότατα να εκπλαγείς από τις πληροφορίες αυτές.

Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι ένα από τα πρώτα βήματα στην απελευθέρωσή τους. Μαθαίνοντας πως να ευλογείς το φαγητό σου και με ποιον τρόπο τα αισθήματα επηρεάζουν αυτό που τρώμε έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ικανότητά σου να το απελευθερώσεις και να βρεις την εσωτερική σου ομορφιά.

Ως εκπαιδευτής αυτού του σεμιναρίου, θα μάθεις από τη Βαϊάννα την καλύτερη μέθοδο για να το διδάξεις στους σπουδαστές σου, τι να μοιραστείς, γιατί δημιουργήθηκε αυτό το σεμινάριο και πως να διώξεις τα περίσσια κιλά μέσω της μυστικής άσκησης.  Θα μάθεις επίσης και άλλα χρήσιμα μυστικά που θα σε καθοδηγήσουν.

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο, ΡΥΘΜΟΣ για ένα Ιδανικό Βάρος, Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών, Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτών, Βαθύ Σκάψιμο Εκπαιδευτών

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.