ThetaHealing® Οικογενειακοί Δεσμοί

διάρκεια: 2 μέρες

Σε αυτό το σεμινάριο στρέφουμε την προσοχή μας προς τα μέσα και ανακαλύπτουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί ακριβώς λόγω της οικογένειας που έχουμε γεννηθεί. Απελευθερώνοντας πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, αποκτούμε καλύτερη γνώση, αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού μας ώστε να ζούμε απελευθερωμένοι. Με λίγα λόγια, αποκτούμε την ικανότητα να μας αγαπάμε και να μας αποδεχόμαστε πιο βαθιά και με αυτό τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξή μας ως όντα του φωτός.

 

Αυτό το σεμινάριο διερευνά με ποιον τρόπο μέσω της βαθύτερης κατανόησης των πεποιθήσεων και προγραμμάτων της οικογένειας και των προγόνων, μπορούμε να απελευθερωθούμε από διάφορες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που δεν ήταν ποτέ δικές μας και να σχηματίσουμε μια νέα αίσθηση της ταυτότητάς μας και της κατεύθυνσής μας στη ζωή βασισμένοι σε προσωπικούς μας στόχους και φιλοδοξίες.

 

Χρησιμοποιούμε τα βασικά εργαλεία του ThetaHealing  προκειμένου να δουλέψουμε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εισάγονται μια σειρά καινοτόμων ασκήσεων. Επιπλέον σημεία εστίασης περιλαμβάνουν: 

  • Απελευθέρωση μνησικακιών προς τους γονείς
  • Αναγνώριση ενεργειακών προτύπων στην οικογένεια και απελευθέρωση οικογενειακών θεμάτων
  • Ενθύμηση της πρόθεσης να έρθουμε σε αυτόν τον κόσμο και να επιλέξουμε αυτή τη συγκεκριμένη οικογένεια
  • Ενοποίηση με τον ανώτερο εαυτό μας

 

Ανακαλύπτοντας το οικογενειακό δέντρο και τη γενεαλογία σου, θα δεις τα οικογενειακά πρότυπα που μεταφέρθηκαν σε εσένα μέσω των προγόνων σου. Καθαρίζοντας και απελευθερώνοντας τα μπλοκαρίσματα και τις πεποιθήσεις, μπορείς να απελευθερωθείς από αυτά τα πρότυπα και τους κύκλους και να προχωρήσεις με νέο τρόπο, γεμάτο ανιδιοτελή αγάπη. Καθώς ανακαλύπτεις τα οικογενειακά πρότυπα, αναπτύσσεις μια κατανόηση για το πως είσαι αυτός/αυτή που είσαι. Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια δυναμική τάξη επικεντρωμένη στην οικογένεια.

 

Το σεμινάριο αυτό σχεδιάσθηκε από την Ρέικο και τον Ντάνιελ Σάμος,  χρησιμοποιώντας τις τεχνικές ThetaHealing και εγκρίθηκε ως σεμινάριο επιλογής το 2013.

  

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Οικογενειακοί Δεσμοί

προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

οι δηλώσεις σε αυτή την ιστοσελίδα και η εκπαίδευση δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. η παρούσα πληροφορία δίνεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα να θεωρηθούν υποκατάστατο αρμόδιας ιατρικής φροντίδας από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία του τομέα υγείας.

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.