ThetaHealing® Μαρτυρίες

Με λένε Μπράντυ και είμαι η μικρότερη κόρη της Βαϊάννα. Το να παρατηρήσω τη θεραπεία της μητέρας μου ήταν μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου. Η ιστορία της είναι φανταστική όπως είναι και η εμπειρία που είχα με τη μητέρα μου όταν μου έκανε ThetaHealing®.
Μεγαλώνοντας, το μπροστινό μου δόντι δεν είχε πέσει και είχε παραμείνει το νεογιλό μέχρι τα 12. Οι περισσότεροι άνθρωποι τα χάνουν σε ηλικία 6 ή 7 ετών αλλά εμένα μου έπεσε στα 12 και όταν συνέβη αυτό, δεν φύτρωσε κανένα άλλο στη θέση του. Πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιο δόντι στη συγκεκριμένη θέση και θα έπρεπε να βάλω εμφύτευμα. Απογοητεύτηκα πολύ. Στις φωτογραφίες φαινόταν αστείο και όταν χαμογελούσα μπορούσε κάποιος να δει αυτό το κενό με αποτέλεσμα να μην ήθελα να χαμογελάω. Η μητέρα μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα έκανε θεραπεία στο δόντι μου και θα του ζητούσε να φυτρώσει.

Μετά από λίγο καιρό, κατέληξα πάλι στον οδοντίατρο ο οποίος μου είπε πως αυτή τη φορά  είχα δόντι αλλά φύτρωνε σε λάθος σημείο. Η ακτινογραφία έδειχνε πως βρισκόταν στην επάνω δεξιά πλευρά του στόματός μου πάνω από τον δεξιό κυνόδοντα. Μου είπε πως θα έπρεπε να χειρουργηθώ ώστε να το μετακινήσει στη σωστή θέση.

Η μητέρα μου για άλλη μια φορά με καθησύχασε και μου είπε να μην ανησυχώ. Θα έκανε θεραπεία και θα ζητούσε από το Δημιουργό να μετακινήσει το δόντι. Πολύ σύντομα είχα δόντι και βρήκε τελείως ίσιο. Πήγα πάλι στον οδοντίατρο και η ακτινογραφία έδειξε πως το δόντι είχε μετακινηθεί και έβγαινε σωστά αλλά υπήρχε και άλλο ένα δόντι που ερχόταν από πίσω. Τελικά έκανα εξαγωγή και το έβγαλα και εκεί που δεν είχα κανένα δόντι κατέληξα να έχω δύο και πλέον έχω ένα ωραίο χαμόγελο. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και το ThetaHealing®.


Μπράντυ


 

«Το φως και τη γνώση της Βαϊάννα με εξέπληξαν. Το καλύτερο όμως ήταν ότι ανακάλυψα πως είναι απλά μια γυναίκα γεμάτη αγάπη προς όλους. Ευχαριστώ, Βαϊάννα, που μοιράστηκες αυτή την αγάπη μαζί μου». 

Σελένα Ορτίθ, Μεξικό 


 

Όταν ο γιατρός μου είπε πως είμαι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του μαστού και είχα μόνο 6 μήνες ζωής, αισθάνθηκα τη ζωή μου να διαλύεται σε κομμάτια!! Δεν είχα ελπίδα ούτε μέλλον!! Το μόνο που είχα να περιμένω ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ μου!! Δεν ήξερα πώς να το πω στα παιδιά μου…

Μια μέρα, περπατούσα στο διάδρομο ενός βιβλιοπωλείου ψάχνοντας να δω εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσω!
Ξαφνικά, ένα βιβλίο έπεσε από το ράφι και έσκασε μπροστά στα πόδια μου. Δεν μπορούσα να το πατήσω οπότε το σήκωσα και κοίταξα να δω τι είδους βιβλίο ήταν. Ήταν ένα βιβλίο ThetaHealing. «Θεραπεία!» Γούρλωσα τα μάτια μου και αμέσως πίστεψα πως αυτό ήταν ένα μήνυμα από το Θεό. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να το διαβάζω…ήξερα πως ήσουν εσύ που θα με οδηγούσες ώστε να απαλλαχθώ από τον καρκίνο!! Η καρδιά μου χτύπησε με ενθουσιασμό!!

Από τότε, παρακολούθησα τα σεμινάριά σου, έμαθα τις βασικές τεχνικές και έγινα αμέσως Δασκάλα του ThetaHealing στην Οκινάβα. Χρησιμοποιώντας το μέθοδο του ThetaHealing έγινα πιο ενεργητική από ότι παλαιότερα και σήμερα είμαι απολύτως υγιής!! Ευχαριστώ, Βαϊάννα, που μοιράστηκες την εμπειρία σου και μου έδειξες το δρόμο για μια ζωή χωρίς καρκίνο!!

Ειλικρινά δική σου,


Κυόκο Γιοσίντα


 

Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για το ThetaHealing® γιατί μου έδωσε πίσω τη σύνδεσή μου με το Δημιουργό και μου χάρισε μοναδικά θεραπευτικά εργαλεία για να βοηθάω τον εαυτό μου και τους άλλους ώστε να ζουν μια ήρεμη και χαρούμενη ζωή. Ευχαριστώ, Βαϊάννα.

Μάρτζορι Πόρτα 

Είμαι τόσο χαρούμενη που βρήκα το Thetahealing και μέσω αυτού τον σκοπό της ζωής μου για τον οποίο νιώθω μεγάλη σιγουριά και ευγνωμοσύνη!! Η καρδιά μου εκπέμπει αυτή την ευγνωμοσύνη και αγάπη. Να είστε όλοι καλά!!

Μπρι Μέλανσον 
 

Θαύματα Γίνονται (με λίγη βοήθεια)

Με λένε Σάλλυ. Τον Ιούνιο του 2001, μου διέγνωσαν κακοήθες μελάνωμα το οποίο βρισκόταν σαν σπίλος στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Η διάγνωση ήταν συντριπτική γιατί στο μελάνωμα δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία και είναι συνήθως ανίατο. Μετά το χειρουργείο και μετά από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς και ιατρικές μελέτες, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 εμφανίστηκαν εγκεφαλικές κακώσεις. Φυσικά τα νέα ήταν τραγικά καθώς δεν υπάρχει θεραπεία για τη κακοήθεια μελανώματος που έχει εξαπλωθεί στον εγκέφαλο. Συνήθως το προσδόκιμο ζωής είναι 4-6 μήνες με αυτούς  τους όγκους και μπορεί να φτάσει και στον ένα μήνα.

Μετά από αυτό το γεγονός ήταν που γνωρίστηκα με τη Βαϊάννα. Ένας οικογενειακός φίλος είχε ακούσει για τις επιτυχίες της στο να βοηθάει ανθρώπους με σοβαρά ιατρικά προβλήματα μέσω του ThetaHealing® και μας έδωσε τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν για να τη βρούμε. Ακόμα και με βαρύ πρόγραμμα, η Βαϊάννα κανόνισε μια «επείγουσα» συνεδρία μαζί μου. Κατά τη διάρκειά της, αφαίρεσε τις εγκεφαλικές κακώσεις. Οι επόμενες μαγνητικές τομογραφίες στον εγκέφαλο επιβεβαίωσαν πως είχαν αφαιρεθεί. Σε επόμενο χρόνο, καθάρισε το αίμα μου και με ένα ειδικό τεστ από το Ινστιτούτο Καρκίνου Τζον Γουέιν επιβεβαιώθηκε πως δεν υπήρχαν πλέον κύτταρα μελανώματος στο αίμα μου. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως είμαι καθαρή από κάθε καρκίνωμα έχοντας διαγνωσθεί με αυτή την ανίατη ασθένεια.

Αν και θαυματουργό, το ThetaHealing® δεν ήταν το μόνο πράγμα που με εντυπωσίασε στη Βαϊάννα. Στην πρώτη μου επίσκεψη μου είπε πως είχα κάποιες «θήκες» πάνω από παλιές απονευρώσεις που θα μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Δύο μήνες μετά, ανακάλυψα φλεγμονή η οποία προέκυπτε από την κατάρρευση παλιών ασημένιων θηκών που είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια μιας απονεύρωσης χρόνια πριν. Έχοντας κάνει ακτινοθεραπεία σε όλο το κεφάλι, έχασα τη γεύση μου, κοινή παρενέργεια αυτής της θεραπείας. Σε μια συνεδρία με τη Βαϊάννα, της το ανέφερα. Αφού έκανε διάφορες διορθώσεις στα αποτελέσματα της ακτινοβολίας, το ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ξαναβρήκα τη γεύση μου.

Η Βαϊάννα πάντα αντιμετώπιζε εμένα και τον άντρα μου με τον μεγαλύτερο σεβασμό και με φιλικό πνεύμα. Προσάρμοσε το πρόγραμμά της ώστε να με δει όταν είχε συνεχώς συνεδρίες. Είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, συμπονετικός που χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές της ικανότητες απερίσπαστα. Δίνει τα εύσημα στο Θεό και δηλώνει πως εκείνη είναι απλά ο αγγελιοφόρος. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν αυτές τις αλλαγές και έμειναν άφωνοι ως προς το πώς αυτή η ανίατη ασθένεια απλά εξαφανίστηκε. Ξέρω το λόγο και πλέον μπορεί και ο υπόλοιπος κόσμος να μοιραστεί αυτή τη γνώση. Η Βαϊάννα πραγματικά κάνει θαύματα.

Σάλλυ


 

Με λένε Ρενάτα Μπράουν και είμαι Μεξικάνα που ζει στην Πόλη του Μεξικό.

Η ζωή μου έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει κάθε μέρα χάρη στο ThetaHealing®και την πολύτιμη ιδρύτρια του, τη Βαϊάννα. Είμαι ερωτευμένη με την τεχνική και τα αποτελέσματά της τα οποία παρατηρώ στον εαυτό μου και σε όλους τους πελάτες και τους μαθητές μου. Το  ThetaHealing® μου άλλαξε τελείως τη ζωή και συνεχίζω να αλλάζω καθημερινά, δουλεύοντας με τον εαυτό μου και τους άλλους. Μια μεγάλη πόρτα μου άνοιξε νέες δυνατότητες για εμένα και για πολλούς άλλους. Πλέον δεν ζω το δράμα που ζούσα στο παρελθόν. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη και υγιής και αυτό αποτέλεσε πραγματικά μεγάλη διαφορά στη ζωή μου. Γνωρίζω πλέον πράγματα που δεν ήξερα πως υπήρχαν και το να είμαι σε επαφή όλη την ώρα με τον εαυτό μου και τον κόσμο γύρω μου είναι τόσο θαυμάσιο και ωραίο… Είναι ένα ατελείωτο εργαλείο για τη ζωή μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων στο Δημιουργό που με έβαλε στο ίδιο μονοπάτι με τη Βαϊάννα και το ThetaHealing®.

Έμαθα να ζω με ευγνωμοσύνη, για τη ζωή μου, για το σώμα μου, για τον κόσμο. Αγαπώ το ThetaHealing®, όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό και τη Βαϊάννα.

Ευχαριστώ Θεέ μου.


Ρενάτα Μπράουν


 

Έχω δει πολλά ασυνήθιστα πράγματα στη ζωή μου αλλά με τίποτα δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα βίωνα στο κόσμο του ThetaHealing® της Βαϊάννα. Η πρώτη μου εμπειρία ήταν όταν εργάσθηκα μαζί της λόγω ενός ασθενή μου που είχε πολλούς όγκους στον εγκέφαλο οι οποίοι έπονταν ενός καρκίνου στους πνεύμονες. Η γυναίκα πέθαινε λόγω της συμπίεσης του εγκεφάλου από τους όγκους. Είχα ακούσει πως ήταν αναίσθητη και δεν μπορούσε να μιλήσει πριν πάει στο νοσοκομείο. Βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά από μια νύχτα επιληπτικών κρίσεων εξαιτίας των εγκεφαλικών όγκων. Πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, δούλευα μαζί της εξ αποστάσεως από το σπίτι. Όταν συνδέθηκα με το Δη&a

ThetaHealing
μαρτυρίες
Με το ThetaHealing βίωσα βαθιές δονητικές αλλαγές που άλλαξαν τη ζωή μου όταν θεράπευσα τα δικά μου θέματα. Βίωσα θαυμάσιες αλλαγές στις οικογενειακές μου σχέσεις, καθώς και βρήκα το σκοπό της ζωής μου.

-Νταιάνα Πάλμ
Άλλαξε ριζικά κάθε πτυχή της ζωής μου.

-Λόις Λι Φέλλερς
Σε ευχαριστώ Βαϊάννα μέσα από την καρδιά μου που μοιράστηκες μια υπέροχη τεχνική που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει όντως αλλάξει τη ζωή μου.

-Κριστίν Πάουελ

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
τηλέφωνο: 406.206.3232
φαξ: 406.206.4669

μια επίσημη ιστοσελίδα vianna stibal thetahealing
THETAHEALING, THETAHEALER, το λογότυπο THETA HEALING και το THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE είναι σήματα κατατεθέντα. Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες με την ενεργειακή μέθοδο ThetaHealing διατίθενται αποκλειστικά από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές και Θεραπευτές στην τεχνική ThetaHealing. Μόνο ένας Εκπαιδευτής ή Θεραπευτής που έχει πιστοποιηθεί από το THInK έχει δικαίωμα να ονομάζεται ThetaHealer. Μόνο οι πρακτικές ενεργειακής θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί και εγκριθεί από τη Βαϊάννα και το THInK μπορούν να ονομαστούν ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.